CATERING

ISTANBUL-TURKEY

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • HAKKIMIZDA
  • FAYDALI LİNKLER
  • İLETİŞİM
Canadian roulette

İLETİŞİM

Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Ana Sayfa
Kaydol: Kayıtlar (Atom)



Translate









Genetiği Değiştirilmiş Organizma ( GDO ) Nedir?




Genetiğiyle oynanmış gıdaların adını bir süredir daha sık duyar olduk. Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO), biyoteknoloji ile farklı organizmaların genlerinin evlendirilmesiyle ortaya çıkan yeni ürüne verilen isim.

Amaç, istenilen tatta, kokuda, şekilde, renkte vs. dayanıklı, “kaliteli” ürün elde etmek. Soğuğa dayanıklı bir domates elde etmek için domatese köpekbalığı geni transfer edilirken, ürünü zararlılardan korumak için akrep geni naklediliyor. Sebze ve meyvelere nakledilen genler arasında “ihtiyaca göre” domuz geni ve insan geni de bulunabiliyor.

Daha kaliteli olacağı iddia edilen GDO’lar devasa bir tehlike.
devamı

Tüm Zamanlarda Popüler Yayınlar

  • YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI / REGIONAL TURKISH CUISINE
    B ilindiği üzere; beslenme biçimleri, içinde bulunulan kültürel- coğrafi- ekolojik- ekonomik yapıya ve tarihsel sürece göre şekillen...
  • Natürmort ressamlar ve eserleri / Still life painters and works - Still Life Artist, KAY SMITH
    Still Life Artist, KAY SMITH  " Bakery Chef " 2011-07-16 12 in X 12 in (30.5 cm X 30.5 cm) watercolor " Sinful - a daily...
  • Meyve & Sebze Oyma Sanatı / The Art of Fruit & Vegetable Carving - Jimmy Zhang
    Presenting the art of carving fruits and vegetables. / meyve ve sebze oymacılığı sanatının tanıtılması.
  • PİŞMANİYE / PISMANIYE SWEET
    Pismaniye ilk kez Kocaeli'nin Kandira ilçesinde bir sekerci tarafindan bulunmus ve imal edilmistir. Üretimin devami ise Kandira esnafi...
  • Hasselback Patates / Hasselback Potatoes
    İsmini 1700'lü yıllarda Stockholm’daki “Hasselbacken” restaurantın da sunulması ile  aynı adı taşıyan Hasselback Patatesi gösterişli bi...
  • Anti-aging besinler / Anti-aging foods
    Bilim adamları ölüm anınana kadar bizleri genç tutmanın formülünü henüz bulamadılar. İnsan vücudunda yaşlanmayla birlikte belirgin...
  • The Art of Fruit & Vegetable Carving / Meyve & Sebze Oyma Sanatı - Chef James Parker
    Meyve ve Sebze Oyma Sanatında Dünya'ca üne sahip Kore'li Şef James Parker profesyonel kariyerini  5 yaşında geldiği ABD' de h...
  • Hatay favorite dessert " KUNEFE " / Hatay " KÜNEFE"
    Dünya'da tescilli ‘ Antakya Künefesi ’ ile de dikkati çeken Hatay, her damak tadına hitap eden tüm  lezzetleriyle  artık Dünya gastron...
  • Gaziantep " KATMER " Sweet / Gaziantep " KATMER " Tatlısı
    Antep fıstığı ve kaymakla süslenerek servis edilen, Gaziantep kahvaltı geleneği katmerin ana ham maddesi hamurdur. Sert buğdaydan yapılan ...
  • Yassı Kadayıf Tatlısı / Flat Kadayif Sweet
    Türk Tatlı Fotoğrafları : Yassı Kadayıf Tatlısı,2009 - Berfend BER Turkish dessert photos : Flat Kadayif Sweet,2009 - Berfend BER ( Sweet d...

gambling insider


Popüler Yayınlar

  • YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI / REGIONAL TURKISH CUISINE
    B ilindiği üzere; beslenme biçimleri, içinde bulunulan kültürel- coğrafi- ekolojik- ekonomik yapıya ve tarihsel sürece göre şekillen...
  • 11. Uluslararası Istanbul Mutfak Günleri / 11th International Istanbul Gastronomy Festival
    11. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali 5 - 10 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Beyikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongr...
  • The Art of Fruit & Vegetable Carving / Meyve & Sebze Oyma Sanatı - Chef James Parker
    Meyve ve Sebze Oyma Sanatında Dünya'ca üne sahip Kore'li Şef James Parker profesyonel kariyerini  5 yaşında geldiği ABD' de h...
  • Natürmort ressamlar ve eserleri / Still life painters and works - Still Life Artist, KAY SMITH
    Still Life Artist, KAY SMITH  " Bakery Chef " 2011-07-16 12 in X 12 in (30.5 cm X 30.5 cm) watercolor " Sinful - a daily...
  • Biz Cumhuriyetiz / We are republic
    Cumhuriyetin 88.Yılı kutlu olsun... Happy 88th Year of Turkey Republic... İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cumhuriyetin 88.Yılı ...
  • Anti-aging besinler / Anti-aging foods
    Bilim adamları ölüm anınana kadar bizleri genç tutmanın formülünü henüz bulamadılar. İnsan vücudunda yaşlanmayla birlikte belirgin...
  • Hatay favorite dessert " KUNEFE " / Hatay " KÜNEFE"
    Dünya'da tescilli ‘ Antakya Künefesi ’ ile de dikkati çeken Hatay, her damak tadına hitap eden tüm  lezzetleriyle  artık Dünya gastron...
  • Meyve & Sebze Oyma Sanatı / The Art of Fruit & Vegetable Carving - Jimmy Zhang
    Presenting the art of carving fruits and vegetables. / meyve ve sebze oymacılığı sanatının tanıtılması.
  • Hasselback Patates / Hasselback Potatoes
    İsmini 1700'lü yıllarda Stockholm’daki “Hasselbacken” restaurantın da sunulması ile  aynı adı taşıyan Hasselback Patatesi gösterişli bi...
  • Gaziantep " KATMER " Sweet / Gaziantep " KATMER " Tatlısı
    Antep fıstığı ve kaymakla süslenerek servis edilen, Gaziantep kahvaltı geleneği katmerin ana ham maddesi hamurdur. Sert buğdaydan yapılan ...

Türkiye - Catering İş İlanları

Yükleniyor...
BÖLGESEL TÜRK MUTFAĞI
MARMARA MUTFAĞI
DOĞU ANADOLU MUTFAĞI
 İÇ ANADOLU MUTFAĞI
 GÜNEYDOĞU ANADOLU MUTFAĞI
 AKDENİZ MUTFAĞI
 EGE MUTFAĞI
 KARADENİZ MUTFAĞI

  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Peach Melba " - Still Life Artist, Oriana Kacicek

    Still Life Artist,Oriana Kacicek Peach Melba 2011-07-08 4 in X 4 in (10.2 cm X 10.2 cm) oil on linen mounted on panel http://orianakacic...


  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Tiramisu Dessert " - Still Life Artist, Hall Groat II

    Still Life Artist, Hall Groat II Tiramisu Dessert 8 x8 Oil on panel 2011-05-16 8 in X 8 in (20.3 cm X 20.3 cm) Oil on panel http://hgro...


  • Food Photography - Mini Chocolata Cupcakes / Gıda Fotoğrafçılığı - Çıkolatalı Mini Cup Kek
    Food Photography / Cake Photos Gıda Fotoğrafçılığı - Kek Fotoğrafları Mini Chocolate Cupcakes / Çıkolatalı Mini Cup Kek Quoted from / A...


  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Chocolate Raspberry Tart " - Still Life Artist, ORIANA KACICEK
    Still Life Artist, ORIANA KACICEK " Chocolate Raspberry Tart " 2010-07-01 4 in X 4 in (10.2 cm X 10.2 cm) oil on gessoed panel www.oria...


  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Boston Cream Pie " - Still Life Artist, Jelaine Faunce

    Still Lfe Artist, Jelaine Faunce Cupcake Commission: Boston Cream Pie 2011-07-21 6 in X 6 in (15.2 cm X 15.2 cm) oil on canvas http://...


  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Apricot turnovers " - Still Life Artist, MARK ADAMS

    Still Life Artist, MARK ADAMS " Apricot turnovers " 2008-02-22 oil on panel www.markadamsstudio.blogspot.com


  • STILL LIFE / NATÜRMORT " Chocolate Raspberry Tarts " - Still Life Artist, HALL GROAT II

    Still Life Artist, HALL GROAT II " Chocolate Raspberry Tarts " 2011-01-21 18 in X 24 in (45.7 cm X 61 cm) Oil on canvas www.hgroatii.blo...


  • STILL LIFE / NATÜRMORT "Eclair " - Still Life Artist, ORIANA KACICEK

    Still Life Artist, ORIANA KACICEK " Eclair " 2010-11-17 4 in X 4 in (10.2 cm X 10.2 cm) oil on linen mounted on panel www.orianakacicek....



  • STILL LIFE / NATÜRMORT " De Leche Puffs " - Still Life Artist, JONATHAN ALLER

    Still Life Artist, JONATHAN ALLER De Leche Puffs 2011-01-18 7 in X 5 in (17.8 cm X 12.7 cm) Oil http://www.jonaller.blogspot.com



  • STILL LIFE / NATÜRMORT - Still Life Artist, Hall Groat II

    Hall Groat II Baklava 8x10 Oil on canvas www.hgroatii.blogspot.com

  • What is Genetically Modified Food ?




    This article discusses the potential health risks of genetically engineered foods (GMOs). It draws on some previously used material because its importance bears repeating. It also cites three notable books and highlights one in particular - Jeffrey Smith's "Genetic Roulette: The Documented Health Risks of Genetically Engineered Foods." Detailed information from the book is featured below.


    Genetically engineered foods saturate our diet today. In the US alone, over 80% of all processed foods contain them. Others include grains like rice, corn and wheat; legumes like soybeans and soy products; vegetable oils, soft drinks; salad dressings; vegetables and fruits; dairy products including eggs; meat, chicken, pork and other animal products; and even infant formula plus a vast array of hidden additives and ingredients in processed foods (like in tomato sauce, ice cream, margarine and peanut butter). Consumers don't know what they're eating because labeling is prohibited, yet the danger is clear. Independently conducted studies show the more of these foods we eat, the greater the potential harm to our health....more



    BERFEND BER on Facebook

    • World Food & Beverage
      Çin Mutfağı / Chinese Cuisine - Berfend BER - Çinliler için temel besin madde pirinçtir. Pirinç herhangi bir yemek ile servis edilebilir ve günde birkaç kez yenir. Bunun dışında kırmızı...


    Yükleniyor...


    BERFEND BER Web Sites / Berfend BER Web Siteleri
    • Berfend Ber Berfend Ber
    • B&B Web Siteleri B&B Web Sites
    • yiyecek & içecek food & drink
    • DÜNYA f&b WORLD f&b
    • Turizm Tourism
    • Toplu Yemek Toplu Yemek
    • CATERING CATERING
    • Kredi Kart Credit Card
    • YÜZDEELLİ Roman/Novel

    .

    • B & B
      Cevizli Prenses / Walnut Princess Sweet - Sütlü Tatlı Fotoğrafları : Cevizli Prenses Tatlısı, 2011 - Berfend BER Turkish Dairy dessert photos : Walnut Princess Sweet , 2011 - Berfend BER *TARİFİ ...
    • Berfend Ber
      İzlanda Mutfağı / Icelandic Cuisine - *Berfend BER *-* İzlanda, gerek İzlandacada gerek İngilizcede “buz ülkesi” anlamına geliyor. Vikingler burayı ilk keşfettiklerinde adanı, buzullarından ...

    Yükleniyor...
    • TURİZM
      ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... - " 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür " *ÖĞRETM...
    • UNION food & drink
      Kardeş Mutfaklar / Sister Cuisines - Berfend BER - Türklerin, İç Asya kökenli bir topluluk olarak tanınmalarına rağmen 9. yüzyıldan itibaren Ön Asya, Kafkaslar, Orta doğu ve Anadolu’da sürdü...

    Yükleniyor...
    • World Food & Beverage
      Çin Mutfağı / Chinese Cuisine - Berfend BER - Çinliler için temel besin madde pirinçtir. Pirinç herhangi bir yemek ile servis edilebilir ve günde birkaç kez yenir. Bunun dışında kırmızı...
    • TOPLU YEMEK
      Akdeniz Mutfağı / Mediterranean Cuisine - Akdeniz çevresinde yaşayan, çok farklı kültürlere sahip halkların ortak yanları benzersiz damak zevkleridir ki buna katılmamak mümkün değil. Zeytinyağı e...

    Yükleniyor...

    Copyright 2011 Catering Şirketleri - Berfend BER ~ Her hakkı saklıdır. Basit teması. Tema resimleri loops7 tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.